download.jpg

LINDBERG brillestel er som ingen andre. Det er smukt Dansk design præget af diskret, klassisk elegance og enkelhed. Med en blanding af kompromisløse detaljer, patenterede teknologier og individuelt håndværk, der er skaber et brillestel i særklasse. Brillestellene er i titanium, meget lette, komfortable og samtidig utrolige stærke og fleksible. Det skyldes tekniske nytænkning og fine håndværksmæssige detaljer, hvor alle skruer, nitter og svejsninger er fjernet. LINDBERG har uden tvivl været med til at revolutionere det moderene brillestel. Derfor de også har vundet mange prestigefyldte designpriser for deres fine og unikke design.

Unknown.jpeg
bellinger.png

Bellinger har i 20 år givet brillestel de mest unikke farvekombinationer og iderigdommen er enorm, med mange fine detaljer som skaber nytænkende design inden for er former, farver, materiale og unikke detaljer I brillestel. Bellinger er beliggende i Århus og har igennem hele deres udvikling skabt innovation til dansk design og en følelse af noget nyt og unikt.

Unknown.png

Den oprindelige carbon fiber brillestel.

BLAC er et innovativt Dansk udviklet designerbriller, revolutionerende lavet af carbon fiber forstærket med titanium. BLAC er verdens første justerbare carbon fiber brillestel, som er Dank patentere. BLAC håndlaves i Danmark Århus hvor designet og de håndlavet BLAC stel skabes i eget specialiserede produktionsteam. Den hemmelige produktionsproces gør det muligt for hver BLAC-stel at få særlig opmærksomhed og håndværk, hvilket sikrer et unikt design af hver stel. Alle BLAC brillestel er specialfremstillet i hånden til hver enkelt kunde med hængsler, skruer og skræddersyet helt til unikt.

Den oprindelige carbon fiber brille..

BLAC er et innovativt Dansk udviklet designerbriller, revolutionerende lavet af carbon fiber forstærket med titanium. BLAC er verdens første justerbare carbon fiber brillestel, som er Dank patenteret. BLAC håndlaves i Danmark Århus hvor designet og de håndlavet BLAC stel skabes i eget specialiserede produktionsteam. Den hemmelige produktionsproces gør det muligt for hver BLAC-stel at få særlig opmærksomhed og håndværk, hvilket sikrer et unikt design af hvert  stel. Alle BLAC brillestel er specialfremstillet i hånden til hver enkelt kunde med hængsler, skruer er  skræddersyet og  helt til unikt.

entourage.png

Entourage of 7 er Bellinger House frække dreng i klassen!

Entourage af 7 er luksusbriller baseret i Los Angeles og påvirket af den by, hvor den stammer fra. I byen Angels - en stadigt skiftende multikulturel smeltedigel, finder vi glæde ved at skubbe fremad og konstant minder os om altid at være modig kreativ. Vi stræber efter at designe smukke briller til vores rockere og ruller, elskere og syndere på Venice Beach - fødestedet for Entourage på 7.Vi baserer vores designfilosofi på arv fra Los Angeles eyewear - men ikke hvile her. Vi holder altid vores øjne og tanker åbne for nye ideer, vi fremstiller vores briller i Japan og Danmark. En stor blanding af tradition og avanceret teknologi sikrer et konstant flow af kreative ideer, der skubber vores designs til nye grænser.Fra klassiske japanske hængsler med dobbeltnitter hammede i zylacetatrammer til laserskærede aluminiumlegeringer og titanium, hylder vi begge vintraditioner og omfavner fremskridt. Ligesom Los Angeles er ved at ændre sig - det er vi også!

ProDesign Denmark.jpg

I mere end 40 år har prodesign skabt smukke briller med en ren skandinavisk følelse. På baggrund af den danske kulturarv er designene innovative i tæt sammenhæng mellem funktionalitet og visuelt udtryk. Prodesign blev grundlagt i 1973 af optikere med indgående kendskab til både optikernes erhverv og detailforhold. Prodesign kreative team er alle kandidater fra Arkitektskolen Aarhus med en legende men reflekterende tilgang til brilledesign.

Bellinger_4x48.jpg
BLAC_Campaign_9x1610.jpg
E7_4x4_Instagram_posts.jpg
E7_4x4_Instagram_posts.jpg
PRODESIGN_IR_5169_1022.jpg
Kilsgaard-Black-logo-Header.png

Enkelthed og elegance er essensen i Kilsgaards briller.

Kilsgaard skaber evergreens: Klassisk, men moderne og urbant brilledesign, den gode stil og går aldrig af mode. Designet skal holde i årtier, sådan at man aldrig bliver træt af at se på skønheden eller på detaljerne. Kilsgaard er tro imodformgivningen, nye materialer bliver udviklet, og de bedste designs bliver videreudviklet. Kilsgaards tror på at være blandt de bedste blandt briller: Man mærker stoltheden af stilen, af de fine detaljer og den subtile farve. Silkemat overflader med unikke detaljer. Der form- og farvegives på ét grundlag: Fordi det ser godt ud og fordi Kilsgaard elsker det. Der stræbes efter at respektere de nordiske rødder, samtidig med at øjnene er rettet til fremtiden. Kilsgaard er til enkelhed og elegance.

Det er vores danske arv.

Screenshot 2019-05-09 at 18.48.42_edited
Skriv til os

Tak for beskeden