Magnussen77495.jpg

Med Essilor AVA digitaliseret synsprøveinstrumenter, måler vi nu  din synsstyrke med en nøjagtighed på 0.01 dioptri i forhold til den konventionelle måde på 0.25 dioptri.

Vi sammenligner din nuværende styrke med din nye nøjagtige AVA styrke, så du kan se forskellen med det samme.

Din nye nøjagtige AVA styrke integreres i dine Varilux® og Eyezen™ brilleglas sammen med Eyecode opmålinger

Med højere synskomfort kan du nyde det dine øjne er skabt til.

 

Det kommer ikke bag på os, at vores øjne er unikke, men vores mulighed for at opmåle forskellighederne af vores øjne fra person til person har været nærmest på ”tusch og rystende hånd princippet…” og desværre stadig er i optikerfaget.

Derfor har vi udviklet vores opmålingsmetoder i synsprøverummet med digital AVA synsprøveteknologi, samt unikke opmålinger af øjets rotationspunkt, vinkling af brillestellet på dit hovede samt Ipad opmåling af dit læsemønster så vi kender dit adfærd.

 

Der hele startede i 2010 og siden da, har vi udviklet erfaring og kompetancer i Essilor X - serie som gør Magnussen Optik unikke på området.

 

Ved hjælp af 3D videoteknik opmåler vi alle dine forskelligheder imellem højre og venstre øje og samarbejdet imellem disse:

 

Hvor er øjets rotationspunkt?

Hvilket øje er det dominerende?

Er du hoveddrejer eller øjendrejer?

Hvilken hovedstilling har du, når du læser eller kigger lige ud ?

Hvordan står du og hvordan holder du dit hoved ?

 

Opmålingen finder sted i vores butik og med oplysningerne fra EYECODE-opmålingen, finder vi det helt præcise glasdesign til netop dine øjne.

 

Resultatet er klart ; Hurtig tilvænning til de nye brilleglas, større synsfelt på afstand, større mellemfelt til PC-skærm og større læsefelt med minimum slør i siderne

 

Vi ønsker du skal være helt tilfreds.

Skriv til os

Tak for beskeden