top of page
Magnussen77495.jpg

Med Essilor AVA digitaliseret synsprøveinstrumenter, måler vi nu  din synsstyrke med en nøjagtighed på 0.01 dioptri i forhold til den konventionelle måde på 0.25 dioptri.

Vi sammenligner din nuværende styrke med din nye nøjagtige AVA styrke, så du kan se forskellen med det samme.

Din nye nøjagtige AVA styrke integreres i dine Varilux® og Eyezen™ brilleglas sammen med Eyecode opmålinger

Med højere synskomfort kan du nyde det, dine øjne er skabt til.

 

Det kommer ikke bag på os, at vores øjne er unikke. Tidligere har optikere målt øjne med tusch og rystende hånd, som ikke ligefrem er en optimal metode.

Derfor har vi udviklet vores opmålingsmetoder i synsprøverummet med digital AVA synsprøveteknologi, samt unikke opmålinger af øjets rotationspunkt, vinkling af brillestellet på dit hoved samt iPad opmåling af dit læsemønster, så vi kender dit adfærd.

 

Der hele startede i 2010, og siden da har vi fået mere erfaring og kompetencer i Essilor X - serien, som gør Magnussen Optik unikke.

 

Ved hjælp af 3D-videoteknik opmåler vi alle dine forskelligheder imellem højre og venstre øje og samarbejdet imellem disse:

 

Hvor er øjets rotationspunkt?

Hvilket øje er det dominerende?

Er du hoveddrejer eller øjendrejer?

Hvilken hovedstilling har du, når du læser eller kigger lige ud ?

Hvordan står du, og hvordan holder du dit hoved ?

 

Opmålingen finder sted i vores butik og med oplysningerne fra EYECODE-opmålingen, finder vi det helt præcise glasdesign til netop dine øjne.

 

Resultatet er klar: Hurtig tilvænning til de nye brilleglas, større synsfelt på afstand, større mellemfelt til PC-skærm og større læsefelt med minimum slør i siderne

 

Vi ønsker, du skal være helt tilfreds.

bottom of page