top of page
grøn-brille-2.jpg
LINDBERG_large.jpg

Lindberg skaber smukt dansk design, præget af diskrethed, elegance og enkelthed. Lindberg laver håndlavede brillestel i særklasse med en blanding af kompromisløse detaljer og patenterede teknologier. Magnussen Optik har et bredt udvalg af Lindberg briller i mange forskellige design og farvekombinationer. Læs mere på Lindbergs hjemmeside. 

LINDBERG_TT_M5526_U9_GC00.jpg
LINDBERG_JoshuaB.jpg
LINDBERG_F5529_PGT_GC00_A.jpg

Lindberg har skabt nye metoder til at samle brillestel på. Der bliver ikke brugt skruer eller møtrikker hos Lindberg, og derfor vejer Lindbergs stel cirka 3,3 gram. Lindberg har vundet 112 designpriser for deres innovative og æstetiske designs.

8329-c01_95_gc88_bluetint.webp

Lindberg producerer kun lette håndlavede stel af materialer, der er stærke og fleksible. De to materialer, Lindberg bruger mest, er acetat og titanium. Begge materialer er allergivenlige. Det vil sige, hvis du er allergisk overfor f.eks. nikkel eller krom, er Lindbergs stel en rigtig god mulighed for dig.

now-covers.webp
now-covers-4.webp
now-covers-5.webp

Når du vælger Lindberg, kan du designe din helt egen brille. Du kan vælge forskellige farver, størrelser, næsedutter og meget mere. Du kan med hjælp fra Anette & Kenn få den brille, der passer helt perfekt til dig. Med Lindberg kan vi være sikre på at finde en brille til dig, som er helt unik, fordi der er så mange forskellige designmuligheder.

802-now-lise-sønderga-rd-85.webp

Når du designer din egen Lindberg brille, kan du også vælge at få indgraveret dit navn. 

u_f8803_850_gt_sl68_a.webp

Lindberg bruger metallet titanium til at skabe smukke designs. Det er et genialt materiale at bruge, fordi det er ultralet, fleksibelt og holdbart. Lindberg producerer altid stangen på brillen af titanium, så det er let at rette brillen til, så den passer lige til dit ansigt.

c_m1051_206_ak25_k251_pu9_a.webp
bottom of page