top of page
privat optiker

NYHEDER

I Magnussen Optik fokuserer vi på at få nye og flotte stel ind af døren og bruge de nyeste opmålingsteknikker og glas. Her kan du læse om, hvad der er nyt i Magnussen Optik.

optiker ishøj
optiker Ishøj

Prodesign præsenterer, i forbindelse med deres 50 års jubilæum, en ny kollektion, ICONS. Stellene er designet med inspiration fra en kollektion, som Prodesign designede tilbage i 2006. Vi har fået mange efterspørgsler fra kunder sidenhen, og nu er det smukke blomsterdesign endelig tilbage. Stellene er blevet opdateret til en 2023 version, så stellene har en ny form og er nu lavet af 100% titanium.

optiker solbrille
Lindberg briller

Vi har fået nye stel hjem fra Lindberg. Gå på opdagelse i en verden af stel der er elegante, lette og med flotte farver. Du kan også designe dit eget Lindberg stel med Kenn og Anette i butikken

Lindberg briller
optiker gode anbefalinger

Essilor har udviklet nye glas kaldet, VARIUX XR SERIES. Disse glas bruger helt nye former for teknologi for at sørge for at lige meget, hvor dine øjne bevæger sig, hvordan du bevæger dit hoved og hvad du laver, så ser du alt skarp. I test, mente 9 ud af 10 personer, at de så skarpere lige meget hvad de lavede og selvom de var i bevægelse. Kom ned i butikken og få en snak med Kenn og Anette om de nye glas. Læs mere om de nye glas her.

bottom of page