top of page
DSC_9003.jpg

ESSILORS AVA-SYNSPRØVE OG EYECODE-OPMÅLING AF ØJET

AVA er en digital præcis synsprøve, som ved hjælp af et nyudviklet måleinstrument til brilleglas, kan vise og indstille styrkerne under synsprøven. Det giver dit syn og dine briller, det som du fortjener. Den rigtige styrke.

Essilors AVA digitaliseret synsprøveinstrument

Med Essilor AVA digitaliseresynsprøveinstrument, måler vi nu din synsstyrke med en nøjagtighed på 0.01 dioptri i forhold til den konventionelle måde på 0.25 dioptri.

Vi sammenligner din nuværende styrke med din nye nøjagtige AVA (Advance Vision Accuracy)  så du kan se forskellen med det samme.

Din nye nøjagtige AVA styrke integreres i dine Varilux® eller Eyezen™ brilleglas sammen med vores Eyecode opmålinger.

Med den højeste synskomfort kan du nyde det, dine øjne er skabt til.

Hvad sætter vi fokus på?

Hvor er øjets rotationspunkt?

Hvilket øje er det dominerende?

Er du hoveddrejer eller øjendrejer?

Hvilken hovedstilling har du, når du læser eller kigger lige ud ?

Hvordan står du, og hvordan holder du dit hoved ? Hvem er du og hvilke behov og forventninger har du?

Dette er det, vi undersøger.

 

Både opmålingerne fra AVA-synsprøven og EYECODE-opmålingen finder sted i vores butik og med disse oplysninger, finder vi det helt præcise glasdesign til netop dine øjne.

 

Resultatet er klart: Hurtig tilvænning til de nye brilleglas, størst muligt synsfelt på afstand, størst mulig mellemfelt til PC-skærm og størst mulig læsefelt med minimum slør i siderne

 

Vi ønsker, du skal være helt tilfreds.

Selve synsprøven

Magnussen Optik har en stor erfaring med synsprøver, hvor det vigtigste er at du som kunde mærker ro og tid til denne vigtige del af at få en ny brille. Vores daglig liv er enormt syns krævende med forskellige behov i forskellige afstande på forskellige tidspunkter. Alt dette skal tilpasse i en brille med styrke som giver dine øjne ro og overskud til disse udfordringer. 

Vi har igennem tid udviklet og forbedret vores opmålingsmetoder i synsprøverummet, med digital AVA synsprøveteknologi, samt unikke opmålinger af øjets rotationspunkt, vinkling af brillestellet på dit hoved samt iPad opmåling af dit læsemønster, så vi kender din synsadfærd. Alle disse målinger skaber et fundament i en større sammenhæng, så den optimale løsning for dine øjnes synsudfordringer bliver løst.

bottom of page